ClashOfClans Hack Hile Gem Kazanma Tas Kazanma Tas Hilesi Gem kazan

Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Clash Of Clans Hack,Hile,Gem Kazanma,Tas Kazanma,Tas Hilesi Gem kazanmaya hemen başlayın.

VPN Kullanımı ile Daha Fazla Kazanın!

Öncelikle herkese tekrardan merhaba arkadaşlar.Biliyosunuz ki sitemizde 2 tane farklı hediye çeki veren uygulamamız var.FeaturePoints ve FreeMyApps.Çoğu arkadaşımız hediye kartlarını en fazla 1 kere kazanabiliyorum,1haftadır uygulama gelmiyor diye şikayet etmekte.Daha fazla kazanmak tabi ki herkes istiyor ve biz buna bir çare bulduk.VPN ile FeaturePoints veya FreeMyApps'e uygulama ekleyeceğiz.Yani 5500 puanınız var 500 puan daha gelse 10$ alacaksınız ama uygulama yok.VPN sayesinde onu rahatlıkla 6000 yapabileceğiz hatta ve hatta 6000in üstüne bile rahatça çıkabileceğiz.

Kesinlikle okuyun!Eğer FeaturePoints ve FreeMyApps'i kullanıyorsanız kesinlikle VPN öneririz.Çok daha fazla kazanmanız açısından.

Peki nedir bu VPN?
VPN size yurtdışından uygulamalar sunmakta.Yani şöyle söyleyelim.Bizim burdan indirdiğimiz uygulamalar tamamen Türkiye'ye ait ancak VPN sayesinde yurtdışından bir çok ülkeden uygulamalar gelecek ve biz bunları indirip puan kazanıcaz.

VPN'in cihazıma bir zararı olur mu?
Hayır kesinlikle olmaz.Biz bu sitede hiç bir şekilde illegal yöntemlere başvurmadık.Başvurduğumuz yöntemlerin hiç bir şekilde jailbreak,hack gibi özelliği yoktur.VPN zaten ios cihazımızın ayarlarında olan bir şey.Biz onu aktif edip,hediye kazanmayı amaçlıyoruz.Ve kesinlikle herkese tavsiye ediyoruz.

İŞTE RESİMLİ OLARAK VPN KULLANIMI!
1-VPN Express uygulamasını App Store'dan indirelim.
2-Uygulamaya kaydolalım ve VPN Auto Setup sekmesine basalım.Böyle bir pencere gelecek ardından Start Auto Setup'a basalım.
3-Profili yükleyelim.


4- VPN den önce FeaturePoints'in resmi :)

5-VPN yüklendikten sonra böyle bir pencere çıkacak.VPN'yi aktif edelim.

6-Aktif ettik aktif ettikten sonra da gördüğünüz gibi sol üstte VPN diye bir kutucuk çıktı.Bu aktif anlamına geliyor.Şimdi bir de VPN aktifken featurepoints'e bakalım :)
7-Gördüğünüz gibi VPN'yi aktif etmemle beraber yaklaşık 15 tane uygulama geldi alt kısımlarda daha çok uygulama var.VPNden önce hiç uygulama yokken VPN'den sonra yaklaşık 1700 1800 puan değerinde uygulama geldi.Bundan sonra tek yapmam gereken uygulamaları indirmek ve puanları kazanmak.

UYARI:Arkadaşlar VPN kullanımı internete dahil olup 300MB kotası vardır.Ancak korkmayın tek yapmanız gereken şu:
Featurepoints'e veya Freemyapps'e girerken VPN 'yi aktif ediyoruz.Sonra ordan mesela 100puanlık bir uygulama var indire basıyoruz inmeye başladıktan sonra VPN'yi ayarlardan kapatıyoruz.Uygulamamız indikten sonra  VPN'yi tekrardan açıyoruz ve uygulamada 30 saniye vakit geçiriyoruz.(Zaten bunlar Feature points ve Freemyapps'te yaptığımız adımlar.)Daha sonra uygulamadan çıkıp Featurepoints'e bakıyoruz ki 100 puan gelmiş. :)
Sonrada VPN'yi kapatabiliriz arkadaşlar.Böyle kullanarak yaklaşık 40 50 mb kar etmiş oluyoruz ve yalnızca 1 mb falan gidiyor yani bu demek oluyorki daha doya doya indireceğiniz 299 uygulama var.

Arkadaşlar çok uğraştığım bi konu ve çok önem verdiğim aynı zamanda.Umarım işinize yaramıştır.Bu yönteme kesinlikle başvurmanızı öneriyorum.

HERKESE bol gemli clash of clans'lar :))) Emege Saygı Lutfen..  YorumLarinizi Eksik Etmeyin

2 yorum :

  1. Adsız dedi ki... :

    Merhaba Ben Özlem

    Çok tsk ederim Sayenizde 250 taş aldim..Emeginize Saglik.. Clashofclanstr.blogspot.com Yoneticilerine Saygilar

  1. turkkizlari34 dedi ki... :

    android de oluyor mu

Yorum Gönder